- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Dananın kaburga ve kol bölgelerini makineden çift çekip ekmek, soğan, baharat ve cheddar peyniri ilave ediyoruz. İster tavada ister ızgarada isterseniz fırında pişirmeye uygun.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.
Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Dananın kaburga ve kol bölgelerini makineden çift çekip ekmek, soğan, baharat ve cheddar peyniri ilave ediyoruz. İster tavada ister ızgarada isterseniz fırında pişirmeye uygun.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.
Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz. - Yorumlar