- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Dananın kaburga ve kol bölgelerini makineden çift çekip baharat karışımı, ekmek, soğan ve kaşar ilave ediyoruz. İster tavada ister ızgarada isterseniz fırında pişirmeye uygun.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Dananın kaburga ve kol bölgelerini makineden çift çekip baharat karışımı, ekmek, soğan ve kaşar ilave ediyoruz. İster tavada ister ızgarada isterseniz fırında pişirmeye uygun.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar