- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Dana butunun tranç bölümü sinirlerinden ayıklanır ve kuyruk yağı ile karıştırılarak tek çekim kıymadan yapılır. Pul biber ve tuz ile harmanlanır. Bambu şişlere takılarak servis edilir. Her bir şiş 100 gram olup bir pakette 5 şiş vardır.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Dana butunun tranç bölümü sinirlerinden ayıklanır ve kuyruk yağı ile karıştırılarak tek çekim kıymadan yapılır. Pul biber ve tuz ile harmanlanır. Bambu şişlere takılarak servis edilir. Her bir şiş 100 gram olup bir pakette 5 şiş vardır.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar