Filtre
Toplam 1 ürün görüntüleniyor.

Yüzde yüz dana eti ve özel baharatlarla hazırladığımız kendi üretimimiz ürünlerde, herhangi bir katkı maddesi  bulunmamaktadır.   

Geleneksel Lezzetler: Sucuk, Kavurma, Pastırma, Kuru Et

Türkiye’nin yemek kültürünü  ve damak tadını sucuk lezzetine de yansıtıyoruz. Kangal ve baton şeklindeki sucuklarımız  hellim peynirli, özel baharatlı ve Antep fıstıklı çeşitleriyle  kahvaltı ve mangal keyfi yaşamak isteyenlere  farklı tatlar sunuyor. 

Yüzde yüz dana eti,  dana yağı ve tuz  kullandığımız kavurmamızın, pişirildikten sonra  dolumu yapılır. Paketleme işleminden sonra soğuk zincir bozulmadan sofralarınıza getirilir.

Yumuşaklığı, lezzeti, çemeninin muhteşem kokusuyla  kahvaltı sofranızın vazgeçilmezi olan pastırmamız, etin en kıymetli yerlerinden biri olan dana  antrikottan yapılır. 

Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen, sofralarımızın geleneksel lezzeti  kuru et, yüzde yüz dana eti kullanılarak, farklı bir pişirme tekniği olan iste 3 gün bekletilerek üretilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.