- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Dana sırt kısmında bulunan bonfilenin kuyruk kısmından çıkan en yumuşak bölüm olup ufak dilimlere ayrılarak işlenir. Dananın en yumuşak ve en yağsız bölgesinden elde edilir. Lezzetli ve değerli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Dana sırt kısmında bulunan bonfilenin kuyruk kısmından çıkan en yumuşak bölüm olup ufak dilimlere ayrılarak işlenir. Dananın en yumuşak ve en yağsız bölgesinden elde edilir. Lezzetli ve değerli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar
Benzer Ürünler