Kuzu Kaburga Sarma (500 gr.)

Yorumlar (0)
Paylaş
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Kuzunun kaburga (boşluk) kısmının kemiksiz halde sarılarak rulo yapılmasıyla elde edilen %100 kuzu eti bir üründür. Izgaralarda ve döküm tavalarda pişirilmeye uygundur.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

  • Ürün Özellikleri

    Kuzunun kaburga (boşluk) kısmının kemiksiz halde sarılarak rulo yapılmasıyla elde edilen %100 kuzu eti bir üründür. Izgaralarda ve döküm tavalarda pişirilmeye uygundur.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

  • Yorumlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.