- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Kuzunun kaburga (boşluk) kısmının kemiksiz halde sarılarak rulo yapılmasıyla elde edilen %100 kuzu eti bir üründür. Izgaralarda ve döküm tavalarda pişirilmeye uygundur.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Kuzunun kaburga (boşluk) kısmının kemiksiz halde sarılarak rulo yapılmasıyla elde edilen %100 kuzu eti bir üründür. Izgaralarda ve döküm tavalarda pişirilmeye uygundur.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar