- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Balıkesir yöresine ait yerli kuzularımızdan hazırlanan çok özel bir et olup antrikot kısmının kemikli halidir. Kaburga kemikleri, ucundaki pirzola eti ile birlikte kalem kalem dilimlenerek porsiyonlanır. İçindeki mermerli yağ dokusu nedeniyle hem yumuşak hem de çok lezzetli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Balıkesir yöresine ait yerli kuzularımızdan hazırlanan çok özel bir et olup antrikot kısmının kemikli halidir. Kaburga kemikleri, ucundaki pirzola eti ile birlikte kalem kalem dilimlenerek porsiyonlanır. İçindeki mermerli yağ dokusu nedeniyle hem yumuşak hem de çok lezzetli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar