Kuzu Pirzola (480-500 gr.)
Yorumlar (1)
140,00 TL
Not
:
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar
-
Balıkesir yöresine ait yerli kuzularımızdan hazırlanan çok özel bir et olup antrikot kısmının kemikli halidir. Kaburga kemikleri, ucundaki pirzola eti ile birlikte kalem kalem dilimlenerek porsiyonlanır. İçindeki mermerli yağ dokusu nedeniyle hem yumuşak hem de çok lezzetli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Balıkesir yöresine ait yerli kuzularımızdan hazırlanan çok özel bir et olup antrikot kısmının kemikli halidir. Kaburga kemikleri, ucundaki pirzola eti ile birlikte kalem kalem dilimlenerek porsiyonlanır. İçindeki mermerli yağ dokusu nedeniyle hem yumuşak hem de çok lezzetli bir ettir.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar
-
Kuzu Çöp Şiş (500 gr.)112,00 TL
-
Kuzu Karski Kemiksiz (500 gr.)120,00 TL
-
Kuzu Karski Kemikli (450-500 gr.)112,00 TL
-
Kuzu Kaburga Sarma (500 gr.)68,00 TL
-
Kuzu Kaburga (450-480 gr.)77,00 TL
-
Kuzu Kapama (500 gr.)75,00 TL
-
Bütün Kuzu Kol (1,3-1,6 kg.)240,00 TL
-
Kuzu But (500 gr.)89,00 TL
-
Kuzu Etli Kemik (500-600 gr.)35,00 TL