Dana T-Bone Steak (450-500 gr.)

Yorumlar (0)
Paylaş
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Adını ortasında bulunan “T” şeklinde kemikten alan, bir tarafında bonfile diğer tarafında kontrfile bulunan, dananın omur kemiğinin ortadan kesilmesi ile elde edilen ettir. Kontrfile ve Bonfile arasında bulunan ince kemikle beraber testereyle dilimlenmesi sonucu elde edilir. Döküm tavada veya yüksek ateşli mangalda mühürleyerek pişirmenizi öneririz.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

     

  • Ürün Özellikleri

    Adını ortasında bulunan “T” şeklinde kemikten alan, bir tarafında bonfile diğer tarafında kontrfile bulunan, dananın omur kemiğinin ortadan kesilmesi ile elde edilen ettir. Kontrfile ve Bonfile arasında bulunan ince kemikle beraber testereyle dilimlenmesi sonucu elde edilir. Döküm tavada veya yüksek ateşli mangalda mühürleyerek pişirmenizi öneririz.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

     

  • Yorumlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.