- Ürün Özellikleri
- Yorumlar
-
Üzerindeki sinir ve yağı alındıktan sonra kuzu kolunun 250-300gr. arası dilimlenmiş halidir. Haşlamalık ve tandırlık tercih edilir. Fırın ve tencere yemeklerine de benzersiz bir lezzet katar.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
-
Ürün Özellikleri
Üzerindeki sinir ve yağı alındıktan sonra kuzu kolunun 250-300gr. arası dilimlenmiş halidir. Haşlamalık ve tandırlık tercih edilir. Fırın ve tencere yemeklerine de benzersiz bir lezzet katar.
Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.
- Yorumlar