Kuzu Kapama (500 gr.)

Yorumlar (0)
Paylaş
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Üzerindeki sinir ve yağı alındıktan sonra kuzu kolunun 250-300gr. arası dilimlenmiş halidir. Haşlamalık ve tandırlık tercih edilir. Fırın ve tencere yemeklerine de benzersiz bir lezzet katar.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

  • Ürün Özellikleri

    Üzerindeki sinir ve yağı alındıktan sonra kuzu kolunun 250-300gr. arası dilimlenmiş halidir. Haşlamalık ve tandırlık tercih edilir. Fırın ve tencere yemeklerine de benzersiz bir lezzet katar.

    Türk Gıda Kodeksine uygun tabaklarda gönderilmektedir.

    Saklama Koşulları: +4 dereceye kadar buzdolabında 5 gün, -18 derecede 3 ay saklayabilirsiniz.

  • Yorumlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.